Om oss

I Elverum sentrum, inne på Kvartalet Shopping, finner du en liten, glad og litt annerledes nisjebutikk som fører produkter for små og litt større barn. Vi selger gaver, klær, leker, interiør, stæsj og pynt til de mellom 0-12 år.

Lille Måltrost så for første gang dagens lys mars i 2016 og i februar 2017 startet vi nettbutikk.

Det var under trilleturer i mammapermisjonen i 2015 at ideen om Lille Måltrost ble født. Så etter å ha veid litt for og imot, utformet en forretningsplan, og tatt en prat med banken var det ingen vei tilbake. Og det har jeg ikke angret på! Lille Måltrost er uten tvil verdens beste sted å jobbe!

Siren, som er daglig leder og eier, er utdannet interiørkonsulent og er oppvokst i Oslo. Som liten handlet leken ofte om å jobbe i butikk, på bibliotek, eller postkontor. Så sjokket var vel ikke veldig stort for familien når hun valgte å gå inn i service- og butikkyrket. Drømmen om å starte og eie egen butikk har hun hatt siden hun var ung.

Hos oss står kvalitet og service i fokus. Og vi ønsker at alle som besøker oss skal få en god handleopplevelse.

Innom oss kommer alle som er på utkikk etter det lille ekstra. Kanskje det er noe til en nyfødt pode, en prisesess dåp, eller en tøffings bursdag.

Vi virkelig elsker jobben vår og er så stolte og takknemlige for at vi får lov til å treffe så mange fine mammaer og pappaer, besteforeldre, tanter og gammeltanter. Vi digger også å sende nettbestillinger rundt omkring i hele vårt langstrakte land.

Takk for at du kikket innom vår nettside og for at du ville lære oss litt bedre å kjenne!

Digital klem fra Måltrost-jentene.