Om oss

Lille Måltrost er en liten, glad og fargerik nisjebutikk i Elverum Sentrum som åpnet i mars 2016. Vi fører leker, interiør og klær til barn mellom 0-12 år. Kvalitet er viktig for oss og vi ønsker å tilby produkter som er trygge å bruke for de minste. 

Vi som driver butikken er selv småbarnsmødre og selve konseptet og tanken om å starte Lille Måltrost klekket vi ut da vi hadde mammapermisjon sammen. 

Siren er utdannet interiørkonsulent og har arbeidet innen servicebransjen i mange år. Det er hun som er praktikeren av oss og er ikke redd for hverken en hammer eller drill! Siren tar utfordringer på strak arm og er opptatt av at ting skal gjennomføres til fingerspissene.

Elisabeth er utdannet lærer og har flere år i barneskolen bak seg. Hun er nok litt mer vimsete av seg enn Siren, noe både hun selv og alle andre vet godt. Hun er til gjengjeld løsningsorientert, kreativ og alltid blid!

Når man arbeider såpass tett sammen som vi gjør er det nok ikke så dumt å være litt forskjellige. Vi mener i alle fall selv at vi utfyller hverandre på en super måte og at vi har verdens beste arbeidsplass. 

Vi håper du finner noe du liker i nettbutikken vår og at det blir jubel i stua når varene dumper ned i postkassen din. Vi kommer i alle fall til å juble for hver eneste lille bestilling. Som en liten nisjebutikk setter vi stor pris på hvert eneste salg.

Vi har fri frakt og fri retur over 1000 kr og du har også mulighet til å bestille varer og hente de i butikken vår. Varer som skal fraktes med post blir sendt raskt avgårde og alle våre pakker har sporing

Lurer du på noe? Send en mail til post@lillemaltrost.no, så svarer vi deg så fort vi kan. 

 

 

--- Siren og Elisabeth ---